props.instance.title_nl_NL

Verwarming

U staat niet alleen in uw keuze!

DBS-service overloopt met u de opties en adviseert u over de mogelijkheden. Elk huis of elke zaak zijn immers verschillend en er spelen zoveel factoren een rol om voor de beste oplossing te kiezen. Ligt er een gasleiding in uw straat? Welk systeem is er al in een bestaande woning aanwezig? Wat is de EPC-waarde van het gebouw? Hoeveel ruimtes moeten van verwarming worden voorzien? Wat is uw budget?
Heel wat elementen dus om rekening mee te houden. U gaat dus beter met een erkende vakman in zee!
DBS-service installeert, onderhoudt en herstelt uw installatie. Wat de installatie ook is, bij DBS-service kunt u rekenen op vakmanschap.

Gas

DBS-service beschikt over erkenning om atmosferische en condenserende Gasketels te werken. Uiteraard kan u op ons rekenen voor het 2-jaarlijks verplicht onderhoud van gas en condensatieketels.

Stookolie

Alle stookoliebranders en –ketels hebben hun eigen technieken. Bij DBS-service zijn we professioneel erkend om u een veilige en perfect werkende installatie te kunnen garanderen. Uw toestellen zijn in goede handen!  

Verwarmingsaudit

DBS-service voert energie-audits uit ( 5-jaarlijks verplicht) zodat we het rendement van uw verwarmingsinstallatie kunnen bepalen en u kunnen adviseren in aanpassingen en/of  vernieuwingen om zuiniger te verwarmen. 

fieldGroupListFooter

Contacteer

ons

Eugeen Verelstlei 482150Borsbeek
info@dbs-service.be
0474 50 55 59